Zwem4daagse

Het is bijna zover, de zwemvierdaagse komt er weer aan. We hopen dat jullie allemaal mee doen!

Zoals jullie allemaal al weten komt het jaarlijkse evenement de zwem4daagse eraan!!!

Wij als organisatie hopen natuurlijk van harte dat we jullie allemaal terug zien in het zwembad op maandag 19 maart 2018 t/m vrijdag 23 maart 2018.

De zwem4daagse is een groot evenement en dat kunnen wij dan ook niet alleen tijdens de zwem4daagse. Daarom zijn wij opzoek naar enthousiaste vrijwilligers. Vind u dochter, zoon, broer, zus, ouders, opa, oma of uzelf het leuk om mee te helpen tijdens de zwem4daagse. Dat kan!! U kunt zich namelijk opgeven als vrijwilliger.

Hier klik vindt u een lijst met een aantal taken waar wij vrijwilligers voor zoeken op verschillende dagen. U kunt zelf aangeven welke taak u zou willen uitoefenen en op welke dag(en) u beschikbaar bent.

Vink u keuze(s) aan en stuur het terug op naar het mailadres van de zwem4daagse: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wilt u geen vrijwilliger zijn of doet u zelf mee aan de zwem4daagse? Laat dat ons wel even weten met een vinkje bij niet vrijwilliger of deelnemer.

We hopen jullie allemaal terug te zien bij de zwem4daagse op maandag 19 maart 2018

 

Vertrouwenscontactpersoon

ZC’90 heeft een vertrouwenscontactpersoon: Christel Pothuizen. Hieronder lees je met welke vragen je haar kunt benaderen en hoe je haar kunt bereiken.

In welke situaties ga je naar Christel?
Christel is als vertrouwenscontactpersoon (VCP) het eerste aanspreekpunt voor iedereen die een vraag heeft over of te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag binnen de vereniging. Dat kan seksuele intimidatie zijn, maar ook ander ongewenst gedrag. Christel fungeert als eerste opvang voor leden, maar ook voor ouders, toeschouwers, vrijwilligers en bestuur met een klacht of een vraag. Ze biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. Ze behandelt je vraag of klacht uiteraard vertrouwelijk.

Contact
Mocht zich een situatie van grensoverschrijdend gedrag voordoen, neem dan contact met op met Christel:
•    Telefonisch via 06 21 66 99 75
•    Per e-mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwe T-shirts voor de trainers

Satter sponsoring webDe trainers van ZC'90 werden afgelopen week door een sponsor verrast door het aanbieden van nieuwe T-shirts voor de trainers .
Op de rug van de trainers prijkt nu een mooie orchidee, de reclame uiting van Satter Orchids.

Satter Orchids is al ruim 30 jaar een gespecialiseerd glastuinbedrijf voor de kweek van allerlei soorten en variëteiten potorchideeën. Het is gevestigd in Brakel gelegen in de Bommelerwaard http://www.satterorchids.nl/nl/ .

Maart 2018
M D W D V Z Z
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1