Trainers nodg ...
Beste zwemmers en ouders van zwemmende kinderen,

Onze jeugdleden hebben je nodig!
Zoals jullie hebben gehoord gaat Guido stoppen met training geven bij ons, omdat hij het niet meer kan combineren met zijn studie. Jammer voor zijn jeugdgroepen en jammer voor ons natuurlijk. En de vraag is hoe we nu toch onze zwemjeugd kunnen blijven trainen. Hopelijk ben jij een van de ouders en/of oudere zwemmers die best wel eens een training zouden willen geven, maar die tot nu toe zijn tegengehouden door de gedachte dat het dan elke week zou moeten (nee), of dat je er een lange opleiding voor moet volgen (ook niet).

Wat vragen we aan jou?
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen met zwemervaring en/of ouders van zwemmende kinderen die bereid zijn 1x per maand, volgens een zelf te kiezen rooster, 1 of 2 uur training te geven aan jeugdleden. Het gaat om de donderdagavond (van 19.30 tot 20.30) en om de zaterdagochtend (van 8.30 tot 9.30u)

Kan ik dat dan?
Nu misschien nog niet maar daar kunnen we wat aan doen. De KNZB biedt de mogelijkheid om in ongeveer 4 middagen (van elk 3uur) volwassenen te trainen tot toezichthouder. In die bijeenkomsten leer je genoeg over techniek en lesgeven om met de jeugd aan de slag te kunnen, eventueel samen met een collega of met een meer ervaren trainer. Deze training kunnen we op maat samenstellen voor onze vereniging en wordt dan in Culemborg gegeven. Data en tijden in overleg. (De zwemvereniging in Geldermalsen heeft hier gebruik van gemaakt. Zij hebben 4 zondagmiddagen les gehad).

In mijn eentje?
Nee zeg! Bij de trainingen is altijd onze hoofdtrainer Arie aanwezig, of een vervanger. Of je doet de eerste paar keer de training samen met iemand anders. De huidige trainers helpen bij het bedenken van een leuke lesopbouw. En een eenmaal gemaakte training kun je volgend jaar natuurlijk weer gebruiken, dus daar willen we een kleine databank van aanleggen. We helpen je ook door handige instructiefilmpjes en oefeningen te verzamelen zodat je daaruit kunt putten. Als er een moeilijk onderdeel bij zit vinden we daar altijd een oplossing voor.

Interesse, vragen of twijfel?
Bel gerust even (06-4642 5534 – graag even appje/sms-je dan bel ik je terug) of spreek mij of een van de trainers even aan, bijvoorbeeld bij de koffieochtend of bij een van de trainingen. Of mail even:
.

Januari 2018
M D W D V Z Z
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4