Unox Nieuwjaarsduik 2017

Op 1 januari 2017 organiseerde onze zwemclub voor de vierde maal de UNOX-Nieuwjaarsduik daarbij ondersteund door Triton Scouting, de Culemborgse Reddingsbrigade, duikvereniging Dipnoi, het Nederlandse Rode Kruis en XL VitaalDoor de dijkverbetering was de afgraving te modderig om er een veilig evenement te organiseren. Gelukkig konden we dankzij de medewerking van het recreatiegebied Uiterwaarde, het evenement in de Meent te Beusichem houden. Hier was voldoende parkeerruimte en een groot grasveld om de traditionele run naar het water te maken.
Onze hoofdsponsor, DZM-verhuur Culemborg, zorgde voor de volledige logistiek, zoals transport, stroom- en gasvoorziening en verwarming van de kleedruimten.

Bijna 80 deelnemers waagden zich in het koude water om het nieuwe jaar fris te beginnen. Om de sfeer in vorige jaren te proeven hier klik een filmpje van Stefan Boonstra van de try-out in 2013.

Inmiddels is de UNOX-Nieuwjaarsduik in Culemborg een traditie geworden. We kijken alweer uit naar de duik in 2018 en zien je daar graag weer terug.