Clubkampioenschappen

Op zaterdag 17 mei was het weer zover, de clubkampioenschappen van ZC'90. Eenmaal per jaar kunnen alle leden van ZC’90 zich met elkaar meten op wedstrijdniveau.  Naast een groot aantal jeugdleden waren er ook vele senioren/master zwemmers die deze gelegenheid hebben gebruikt om te kijken hoe het ervoor stond. Het was een super gezellige wedstrijd waaraan jong en oud hebben meegedaan. Naast de traditionele afstanden, 25 meter, 50 meter en 100 meter rug-school en vrije slag was er in de pauze ook nog achteruitzwemmen (kent mijn spellingscontrole niet…) en tot slot van de wedstrijd de estafette voor masters en jeugd.
Tijdens de wedstrijd waren er meerdere jonge (ik geloof trouwens ook wat oudere)  zwemmers die voor het eerst meededen aan een wedstrijd, heel leuk en hou vol!  
Vele persoonlijke records werden verbroken en een enkele maal werd ook vastgesteld dat het vorig jaar toch echt beter ging….
Iedereen is een beetje clubkampioen geworden en de beloning was een leuke herinnering voor in je eigen prijzenkast !
De kaartjes werden opgehaald door Melissa en Naomi Frisart, de drankjes en hapjes werden verzorgd door Greetje Broekhoven, dank allemaal!  
Na de clubkampioenschappen ging de jeugd met DUC „ uit eten” om het festijn in stijl af te sluiten.

Door vele ouders werden foto’s gemaakt, willen jullie de leukste foto’s doorsturen aan Henk Bosma om ze op de website te plaatsen?

Hannie