Beste zwemmers,

Momenteel zwemmen we op maandagochtend en maandagavond zonder dat er iemand langs de badrand staat. Dit mag niet meer. Ook niet met de bodem op 140 cm, wat tot nu toe toegestaan was. De reden hiervoor is een wijziging in de wet en enkele ervaringen met zwemmers die onwel zijn geworden (niet in onze uren). Hierdoor heeft zwembadmanager Dennis vaart gezet achter deze eis.

Voor de maandagochtend is er al een appgroep samengesteld. Harry neemt het voortouw een schema te maken voor deze ochtenden om in toerbeurt de rol van toezichthouder uit te voeren.

Voor de maandagavonden zullen we samen met Trihalis een schema moeten maken.

Mijn vraag aan jullie:
- Zwem je op maandagavond of ben je van plan dat te gaan doen? Stuur me dan even een bericht.
- Zwem je op maandagochtend of ben je van plan dat te gaan doen, en zit je nog niet in de maandagappgroep? App me!
- Zwem je incidenteel op een van beide momenten en/of wil je graag een bijdrage leveren door toezicht te houden? Top, laat het me weten!

Voor nu betekent het toezichthouden dat je de zwemmers 'in de gaten houdt'. Je helpt en roept hulp van andere zwemmers in wanneer er iets aan de hand is.

Om dit te doen is het wenselijk dat je in ieder geval de workshop Reddend zwemmen jaarlijks volgt. Deze zal in het najaar weer verzorgd worden.

Het is helaas niet anders, niemand staat waarschijnlijk te juichen bij mijn bericht... Ik hoop op jullie medewerking zodat de maandagochtend en -avond behouden kunnen blijven voor ZC'90.

Heb je vragen, app me dan gerust! Graag in een privébericht zodat deze appgroep niet overladen wordt met berichten.

Thanks en fijne dag!

Groet,
Jacobijn

Agenda

zo 14 juli 2024 >> 12:00 - 17:15 uur
De Lektocht (26e editie)

Zwembad

De Waterlinie

Facebook

facebook icoon

Instagram

new instagram logo png transparent Copy