Beste zwemmers,

Er wordt weer volop gezwommen tijdens onze trainingsuren! Het bad klotst lekker tegen de randen op. Ieder heeft zijn of haar eigen doel: de een oefent voor een nog snellere startduik voor de wedstrijd van 4 november, een ander is druk bezig om de borstcrawl aan te leren, sommigen trainen om hun conditie te verbeteren en weer anderen hebben als doel om voor hun werk een (zwem)test goed uit te voeren. En het mooie is: het kan allemaal bij ZC'90!  

Graag nodig ik jullie uit voor de volgende activiteiten.

Techniektraining en zwemmersontbijt - 4 november

Danique is na haar bevalling van Loa in augustus alweer een paar keer gesignaleerd in het zwembad. Op 4 november geeft ze op beide uren techniektrainingen. 
Na de trainingen organiseren Sylvia en Olga weer een uitgebreid zwemmersontbijt. Iedereen is van harte welkom! Olga en Sylvia sturen nog een uitnodiging per app, daar kun je aangeven of je erbij bent. Dan weten ze hoeveel croissants ze ongeveer moeten inkopen. 

Hoeveel banen zwem jij in 15 minuten? - 18 november

We mogen weer!! Op 18 november zal Arie het begin- en eindsignaal geven voor de Hoeveel-zwem-jij-in-15-minuten activiteit. Christian neemt zijn laptop mee met daarin de officiële tellingen van vorig jaar. Goedgekeurd door de notaris. En ook dit jaar geldt weer: over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Gediscussieerd mag natuurlijk wel ;-) 
Doe je voor het eerst mee? Dan geeft het een mooi startpunt! Wie weet zwem je volgend jaar wel een of meer banen meer dan dit jaar.

Workshop Reddend zwemmen - 9 december

Op 9 december verzorgt de Reddingsbrigade weer een workshop Reddend Zwemmen van 8.30 u tot 9.30 u in een deel van het bad. Meer informatie hierover volgt binnenkort; er komt ook nog een 2e datum voor deze workshop. 

Tot slot

Zwem lekker dit najaar! Volgens sommigen kan het nog steeds buiten in de Afgraving. Brrr. Het bad is in ieder geval aangenaam, dus wees welkom!

Hartelijke groet,

Jacobijn Prinssen
voorzitter ZC'90

Agenda

zo 14 juli 2024 >> 12:00 - 17:15 uur
De Lektocht (26e editie)

Zwembad

De Waterlinie

Facebook

facebook icoon

Instagram

new instagram logo png transparent Copy