Een nieuw zwemseizoen!

Beste zwemmers,

De zomerperiode zit erop! Er zijn weer heel wat kilometers zwemmend afgelegd. Frank Schasfoort is erin geslaagd het IJsselmeer over te zwemmen in krap 6 uur: een fantastische prestatie. Maar niet alleen in het buitenwater zijn de nodige kilometers afgelegd, ook in De Waterlinie hebben de meesten lekker doorgezwommen. De opkomst tijdens onze trainingsuren was over het algemeen hoog.

Vanaf nu: het normale rooster
Met ingang van maandag 30 augustus zwemmen we weer volgens het reguliere rooster. Arie staat vanaf zaterdag 4 september weer langs de badrand. Hij geniet nog even van een welverdiende vakantie.

4 september: techniektraining en koffie
4 september is weer de eerste zaterdag van een nieuwe maand. Dat betekent: techniektraining voor wie dat wil! Danique geeft op beide uren tips om je techniek te verbeteren. En na de trainingen staat er koffie klaar met wat lekkers. 

Code Blauw
Code Blauw..... wat is dat? Het is alweer even geleden dat we aandacht hebben besteed aan Code Blauw. Het is een term van de KNZB, waar wij ons als vereniging ook aan houden. De definitie:

Code Blauw staat voor: respect, sportiviteit, veiligheid en plezier!
Wij streven naar een zwemklimaat, waarin iedereen respectvol met elkaar omgaat, zich houdt aan de regels, zich inzet om grensoverschrijdend gedrag te voorkomen en vooral veel plezier maakt samen.

We slagen daar over het algemeen heel goed in als vereniging, is mijn indruk. Laten we er met elkaar voor zorgen dat dit zo blijft. Door elkaar respectvol te blijven benaderen en waar nodig elkaar aan te spreken als gedrag of uitspraken ongepast zijn of onprettig voelen. En mocht je onverhoopt toch te maken krijgen met een ongewenste situatie, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze vertrouwenscontactpersoon, Evelien van Wiggen: 06 18 86 72 83. 

Tot zwems!
Tot snel ziens in het bad! 

Hartelijke groeten, 

Jacobijn Prinssen
voorzitter ZC'90

Agenda

ma 02 okt 2023 >> 20:30 - 21:30 uur
Nieuwe trainingstijd maandagavond
za 14 okt 2023 >> 07:30 - 09:30 uur
Zwemmersontbijt
zo 14 juli 2024 >> 12:00 - 17:15 uur
De Lektocht (26e editie)

Zwembad

De Waterlinie

Facebook

facebook icoon

Instagram

new instagram logo png transparent Copy