Óp naar een zwemrijk 2022!

Beste zwemmers,

Alhoewel..... zwemliefhebbers, kunnen we beter zeggen! Veel te zwemmen valt er momenteel niet, helaas. Enkele bikkels trotseren de kou en wagen zich nog steeds in de Afgraving. Sommige waaghalzen zwemmen zelfs naar de overkant, heb ik uit betrouwbare bron vernomen. Met uitsluitend een boei ter begeleiding. Ik vind het dapper. 

Zwemmen vanaf 15 januari 2022 
Als de maatregelen blijven zoals nu is aangekondigd, dan kunnen we vanaf zaterdag 15 januari weer zwemmen in De Waterlinie. Het bad wordt de komende week onderhouden en het water wordt ververst, dus dat wordt genieten. Ik reken op kraakhelder water met een perfecte chloorwaarde!

Maar eerst...
Zitten we nog even thuis. We hopen dat iedereen ook deze lockdown weer goed en gezond doorkomt. We wensen jullie fijne kerstdagen en een goede start van 2022. 

Tot slot: dank!
2021 was een bijzonder jaar, waarin we minder hebben kunnen zwemmen dan we wilden. We zijn enorm blij dat we desondanks nauwelijks leden zijn kwijtgeraakt. We willen jullie enorm bedanken voor jullie trouwe lidmaatschap.

Ook willen we iedereen bedanken die zich als vrijwilliger heeft ingezet voor ZC'90. Als trainer, voor de koffie, in het bestuur, bij openen/sluiten/watercontroles uitvoeren, voor het bijhouden van de website, de ledenadministratie, enzovoorts. Met z'n allen 'maken' we de vereniging ZC'90 en ik hoop dat we dat nog vele jaren kunnen blijven doen!

Hartelijke groeten,
namens het bestuur van ZC'90


Jacobijn Prinssen

Agenda

zo 14 juli 2024 >> 12:00 - 17:15 uur
De Lektocht (26e editie)

Zwembad

De Waterlinie

Facebook

facebook icoon

Instagram

new instagram logo png transparent Copy